Inspiration

Inspiration kring användningsområden för våra produkter

Våra miljövänliga förvaringsprodukter används till en rad olika användningsområden och sammanhang.

På denna sida följer lite exempel som kan tjäna som inspiration på hur man kan få mer ordning och struktur med hjälp av våra olika produkter, i olika typer av verksamheter.

Våra miljöstationer tillhör de mest sålda produkterna för avfallshantering på kontor i Sverige. Regeringskansliet i Sverige har full fokus på hållbarhet och använder våra miljöstationer under alla skrivbord. På kontorsarbetsplatser och kontorslandskap är det vanligaste att sortera ut papper/tidningar, våtavfall (i Sopipåsen) och ”övrigt till förbränning”. Så länge man håller sig till ”torra avfallsprodukter”, och ej lägger blöta saker direkt pappersförvaringslådorna, så står det naturligtvis helt fritt att använda miljöstationerna till det ändamål som önskas, ex förbrukade toners, elektronikavfall, batterier, kartong, hårdplast mm mm. Se till att källsortera det ni kan på kontoret och gör en insats för miljön!

Många verksamheter och professioner i alla möjliga typer av sektorer har ett behov av en enkel, stabil och ergonomisk mobil förvaring. Exempelvis många som arbetar i det moderna aktivitetsbaserade kontoret, praktiska yrken, bibliotek, skolor och förskolor, landsting, läkemedelsindustrin mm. Våra olika förvaringar kan användas i alla möjliga sammanhang och här följer lite inspiration för användningsområden:

Våra kontorsförvaringar med fack och/eller lådor är mycket populära för olika typer av ändamål. Exempelvis som postfack, förvaring för böcker, pussel eller för laddning av elektroniska enheter (som annars ligger utspridda lite överallt). Gör (som många andra) ett hållbart inköpsval genom att välja våra miljövänliga och återvinningsbara produkter i stabil papp istället för likartade produkter i plast och plåt.