Blogg

Ny produkt i nytt samarbete – Papperskorgen Six

Vi har inlett ett samarbete med en italiensk designer vid namn Ezio Pescatori. Tillsammans har vi tagit fram en stilig, sexkantig papperskorg i papp med läderdetaljer. Utmärkt för offentliga utrymmen. Hör gärna av er om ni önskar prover på vår nya produkt.

Toolbox i centrum hos företaget Vasakronan

Videon är från företaget Vasakronan och handlar om deras arbete med att förändra sin arbetsmiljö från egna rum till aktivitetsbaserad arbetsplats. Här har vår förvaring Toolbox en central plats.

Mannequin Challenge på Kinnarps huvudkontor

Inspireras kring det aktivitetsbaserade kontoret på denna rundvandring hos Kinnarps i Stockholm. Medverkar gör också vår populära produkt för mobil förvaring – Toolbox. Räkna hur många Toolbox du kan se i filmen och vinn en biobiljett! Maila oss ditt svar till kundservice@biaro.se.

Kontoret som källsorterar med stil

Snyggt och hållbart. Biaros smarta miljöstationer gör Tyréns kontor till en trevligare och mer medveten arbetsplats – och sparar kostnader och arbete. När teknikkonsultföretaget Tyréns ritade om sitt kontor i Stockholm ville man ha en snygg, praktisk och hållbar lösning för återvinningen av kontorsavfall. Tidigare hade man, som på de flesta arbetsplatser, en plastsoptunna och … Läs mer

Nu är vi med i Swedish Cleantech

Vi på BIARO har, bland annat tack vare Tillväxtverket, kunnat lansera våra idéer inom miljöteknik utanför Sveriges gränser. Vi är glada över att få plats i Swedish Cleantechs register över svenska miljöteknikföretag. Läs mer här: http://www.swedishcleantech.se/hittamiljoteknik/arkiv/publikforetagslista/biaroab