Referenser

Våra produkter lämpar sig för alla typer av sammanhang. Våra slutkunder är därför såväl små som stora företag och organisationer inom privat och offentlig miljö. Här kan du läsa om några kundcase.

Tyréns AB

Stockholm, 2016

Kontoret som källsorterar med stil

Snyggt och hållbart. Biaros smarta miljöstationer gör Tyréns kontor till en trevligare och mer medveten arbetsplats – och sparar kostnader och arbete.

När teknikkonsultföretaget Tyréns ritade om sitt kontor i Stockholm ville man ha en snygg, praktisk och hållbar lösning för återvinningen av kontorsavfall. Tidigare hade man, som på de flesta arbetsplatser, en plastsoptunna och en returpapperskartong under varje skrivbord – men nu valde man i stället en stilren och multifunktionell miljöstation från Biaro.

– Nu har vi en enhet vid varje arbetsplats, fast med fler funktioner. De är snyggare och gör de anställda mer medvetna om att det finns möjlighet att sortera rätt. Dessutom gör rullmöjligheten det mer lättframkomligt för städarna, säger Linda Brozin, som är chef för Tyréns kontorsservice.

Miljölådan Double, som lösningen heter, är framtagen av arkitekten Rita Reppen, och tillverkas helt i återvunnet papper.

Produkter som är med på bilderna

Några av alla företag vi samarbetat med